lauantaina, elokuuta 15, 2009

Kinttupoluille.

Pihkan (Omituinen Pihkakinttu) vuoro lähteä kohti uusia seikkailuja, Sirene ja Matias tulivat Helsingistä riistämään sinisen koipeliinin synnyinkodistaan.


Pihka kera siskojen ja emon saivat järsimis-syötävää, joista Pihkan keskeneräinen lähti mukaan matkatekemiseksi. Pikkutytöt ottivat yhteiset unet viimeistä kertaa ennen suurta maailmaa, vaikka takuulla viimeisiksi yhteisuniksi eivät kylläkään tule jäämään. Hyvillä mielin voi päästää pikkaraisen maailmalle, tietäen, että jatkossakin tulee nähtyä ja kuultua Pihkan kasvua ja eloa.



Käytiin pihalla riekkumassa ennen Pihkan lauman autoon pakkautumista ja kytkimen nostoa. Pikkuriiviöillä oli ainakin asiaankuuluvaa energiaa riittämiin, niin paljon, että meinasi lähtö venähtää huomattavasti aiottua pidemmälle, kun tyypit vain rellestivät pitkin pientareita. Asiaankuuluva potkiaissaattue saattoi Pihkaa, kun porukalla käytiin toivottelemassa Pihka maailmalle.


Luna ja Ursa sekä nyt myös Hippa laumaan kuuluvana ovat hyvin taitavia tekemään itseään tykö. Yhteishärdellillä, kyynärpäätaktiikalla ja minä-minä-asenteella saa takuulla tungettua päätään sen verran kainaloon rapsuttavan käden alle, että saa osakseen haluttua. Kyseisessä hetkessä himotuin oli kylläkin Sirenen hallussa oleva Pihkalle tarkoitettu matkajärsittävä, joka aiheutti yleisössä nälkää.


HIPAN TUKKAHURMIO


Ursan kauniin kontaktin salaisuus...


Pihka ja ikiomat uudet ihmisensä Matias ja Sirene. Pitäkää Pihkasta hyvää huolta ja tavatkaa manuaalia - kyllä se pentu toimii, vaikkei aina tuntuisikaan siltä.... ;)


Maailma kutsuu violettiin vivahtavaa possunokkaa. Nähdään!

Ei kommentteja: